Danas počinje EU Masters!!

Submitted by jovan on Mon, 09/16/2019 - 09:38

Mečevima grupa A i B danas počinje EU Masters. Naš tim će svoj prvi meč odigrati u utorak protiv šampiona Francuske i verovatno i najvećeg favorita za osvajanje ovog prestižnog takmičenja, ekipe LD LC. Sve mečeve možete pratiti na kanalu Sportklub Esports kao i na Fortuninom YouTube kanalu.

Tags

DoubleAiM je nezaustavljiv!!!

Submitted by jovan on Fri, 07/19/2019 - 14:06

Još jedna pobeda našeg tima za 7:1 i prvo mesto na tabeli. Ponovo je Aleksa pokazao odličnu igru i potvrdio da polako tempira formu za sam kraj lige i najvažnije mečeve. Ekipa x25 nije uspela ozbiljnije da se suprostavi našim igračima i ovim porazom je ostala zakucana za dno tabele sa rezultatom 1:7.

Neverovatna igra Pl0xa

Submitted by jovan on Tue, 07/09/2019 - 08:58

Crvena zvezda je došla do svoje 4. pobede u novoj sezoni uz neverovatnu igru svog adc igrača Miljana Mandića koji je u nekoliko navrata spasavao svoj tim sigurnog poraza da bi na kraju meč završio sa skorom 9/0/7 na Ezraelu. Nakon ovog meča doskorašnji lider na tabeli ekipa Asusa gubi svoj meč i dozvoljava Crvenoj zvezdi da se vrati na deobu prvog mesta na tabeli!

Prvi poraz u novoj sezoni!

Submitted by jovan on Tue, 07/09/2019 - 08:46

Nakon tri vezane pobede na samom startu nove sezone naš tim je pretrpeo i prvi poraz. Protivnik je bila ekipa Asus Rog Elite a stiče se utisak da je meč izgubljen još u samom draftu gde je Meightu pikovan Spyke u Corky-a na midu što se ispostavilo se bila velika greška koja nas je koštala poraza.

Tags