DoubleAiM je nezaustavljiv!!!

Submitted by jovan on Fri, 07/19/2019 - 14:06

Još jedna pobeda našeg tima za 7:1 i prvo mesto na tabeli. Ponovo je Aleksa pokazao odličnu igru i potvrdio da polako tempira formu za sam kraj lige i najvažnije mečeve. Ekipa x25 nije uspela ozbiljnije da se suprostavi našim igračima i ovim porazom je ostala zakucana za dno tabele sa rezultatom 1:7.

Neverovatna igra Pl0xa

Submitted by jovan on Tue, 07/09/2019 - 08:58

Crvena zvezda je došla do svoje 4. pobede u novoj sezoni uz neverovatnu igru svog adc igrača Miljana Mandića koji je u nekoliko navrata spasavao svoj tim sigurnog poraza da bi na kraju meč završio sa skorom 9/0/7 na Ezraelu. Nakon ovog meča doskorašnji lider na tabeli ekipa Asusa gubi svoj meč i dozvoljava Crvenoj zvezdi da se vrati na deobu prvog mesta na tabeli!

Prvi poraz u novoj sezoni!

Submitted by jovan on Tue, 07/09/2019 - 08:46

Nakon tri vezane pobede na samom startu nove sezone naš tim je pretrpeo i prvi poraz. Protivnik je bila ekipa Asus Rog Elite a stiče se utisak da je meč izgubljen još u samom draftu gde je Meightu pikovan Spyke u Corky-a na midu što se ispostavilo se bila velika greška koja nas je koštala poraza.

Tags

Pao je šampion EBL-a

Submitted by jovan on Mon, 12/03/2018 - 09:22

U 3. rundi EBL-a naš tim je savladao aktuelne šampione, ekipu Random 5 i na taj način se barem malo revanširao za poraz iz finala. Naša ekipa je odigrala odlično od samog starta, ne dozvolivši ekipi Random 5 ni jednog trenutka da ugrozi naš tim. Sledeći meč igramo protiv ekipe Asusa koja važi za jednog od favorita.

Novi Jungler u timu!

Submitted by jovan on Wed, 09/26/2018 - 12:07

Nakon lošeg starta u EBL-u i dva vezana poraza team manager kluba se odlučio na riskantan potez a to je zamena najveće zvezde u timu, Poljskog junglera Marcin Pawlaka. Umesto njega doveden je izuzetno mlad igrač, jedan od najtalentovanijih igrača Poljske, reč je o Lucjanu Ahmadu, poznatijem kao SHLATAN. Lucjan je pre našeg kluba nastupao za veći broj Poljskih klubova kao što su Illuminar Gaming, Pompa Team, R6T i mnogi drugi. Ono što je zanimljivo je da je Shlaktan drugu polovinu 2018.