Zvezdini gejmeri nose Umbro

Submitted by jovan on Thu, 01/31/2019 - 12:11
Image
dres
Description

Umbro je prvi sportski brend koji sponzoriše jedan srpski profesionalni gejming kolektiv.

 

Novi dresovi će biti dostupni u narednih mesec dana, kada kreće prodaja u Sport Vision onlajn prodavnici, dok će se u redovnoj ponudi objekata u TC Ušće, TC Delta City, BIG Fashion Beograd, BIG Novi Sad i Medijana Niš naći nešto kasnije.
Kompanija Sport Vision, ekskluzivni distributer i licencijer brenda Umbro za Srbiju, je za najvernije navijače crveno-belih pripremila i novu kolekciju Umbro eSports majica.

Prema rečima Miloša Krivokapića, sekretara kluba Crvena zvezda, eSports tim je opredeljen da sarađuje sa najboljim i najuspešnijim kompanijama, a Sport Vision svakako jeste lider u svojoj oblasti. „Mi želimo da se pored ’gejmerskog’ terena razvijamo i na polju marketinga“, naglasio je Krivokapić.

Crvena zvezda eSports postoji od 2017. godine kada je osnovan League of Legends tim crveno-belih. Ova organizacija je veliku ekspanziju doživela prošle godine proširivanjem na još tri discipline – FIFA, Hearthstone i Fortnite. League of Legends ekipa Zvezde je aktuelni vicešampion Balkana, dok je FIFA sastav nedavno učestvovao u online kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo fudbalskih eklubova.

Više informacija saznajte na www.sportvision.rs i www.czv-esports.com.