Fifa

Fifa
 

FIFA

Kada je Electronic Arts, davne 1993 godine rešio da napravi sportsku simulaciju za evropsko tržište, niko nije mogao da pretpostavi da će to postati jedan od najpopularnijih serijala u industriji video-igara. Danas, 25 godina kasnije, proizvod kompanije EA Sports je više od obične video-igre. Od 2010. godine i zvanično najprodavanija sportska simulacija, FIFA je postala brend i elektronski sport u kome tradicionalni fudbalski klubovi potpisuju igrače koji će ih predstavljati na velikoj sceni igranjem moda Ultimate Team. Ove godine tim velikanima se pridružuje i Crvena zvezda.

Igrači

 


Miloš Krunić

Platforma: PS4

Username: krunadomination

Biografija:
Osvajač turnira u TC Stadion i Gamescona 2017. godine, kao i drugog mesta na Login FIFA turniru, Miloš Krunić važi za jednog od najboljih LAN igrača kod nas. Najpre kao Xbox, a kasnije i kao PS igrač, dokazao se i online. Njegovu igru krasi strpljenje u završnoj trećini terena i pribranost u trenucima kada se lomi utakmica. Na turnirima je više puta uspevao da preokrene rezultat u mečevima gde je gubio i sa dva ili više golova razlike. Odličan je FUT igrač i još bolji trgovac jer sa malo zlatnika pravi neverovatne timove sposobne da pariraju najskupljim sastavima u Vikend ligi.


Miloš Majdevac

Platforma: PS4

Username: brstimir

Biografija:
Redovno u Elite 1 i top 100, Miloš Majdevac je najbolji Ultimate Team igrač u Srbiji. Koliko je uspešan u najpopularnijem FIFA modu govori podatak da je u martu 2018. godine posle drugog vikenda bio 15. na svetu. I pre sonija bio je uspešan u FUT Vikend ligi. Prošle godine na PC platformi je više puta bio top 40 na nedeljnom i na mesečnom nivou, a najbolji plasman mu je bio 2. mesto na svetu. Mnogo uspeha imao je i na LAN turnirima. U novosadskoj igraonici „Doxa“ osvojio je ukupno šest turnira, od kojih su tri bila 1v1 i tri 2v2. Njegov najveći uspeh offline je titula šampiona na Login FIFA turniru 2018. godine.

_________________________________________________________________

Marko Bezbradica

Platforma: PS4/PC

Username: BEKI

Biografija:

Poznatiji po svom nadimku na Youtubu Beki.
Počeo da se bavi YouTubom 2014-te i od tada aktivno snima klipove o sportu prvenstveno fudbalu i košarci. YouTuberi koji su ga motivisali da krene sa snimanjem su Chris Smoove i SerbianGamesBL. Danas broji preko 51 hiljade pratilaca. Član esport tima Crvena zvezda je od juna 2017-te kada je postao deo FIFA sekcije, i od tada snima za Czvesport YouTube kanal. Pored Youtuba studira Ekonomiju na Univerzitetu u Beogradu, i aktivno trenira košarku. Veliki je navijač Crvene zvezde i kako sam kaže najteže mu je kad mora da propusti neki Zvezdin meč. Na našem kanalu Marko snima serijal pod nazivom MTS liga, u kom igra career mode sa Crvenom zvezdom.