Lol

League of Legends.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent nec nisi neque. In eget feugiat diam. Vivamus non ipsum a ex pharetra porttitor in consequat purus. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Curabitur mattis rutrum lectus, nec dignissim arcu mollis sed. In tempor, nisi id feugiat ullamcorper, enim velit viverra nibh, at porta metus libero at odio. Proin sit amet rutrum leo. Donec a dolor scelerisque, aliquet nunc maximus, finibus erat. Quisque dapibus fringilla aliquam.

Prvi tim (EBL)

Kackos

Krzysztof Kubziakowski

Ryuzaki

Dušan Petković

Marrow Ooze

Luka Cvetković

Pl0x

Miljan Mandić

Cl0x

Mladen Mitić
 

Trener

 


Aleksa Stanković

Username: Double AiM

Biografija:
U novoj sezoni EBL lige Aleksa Stanković će obavljati ulogu igrača-trenera.


Igrači


Markus Tobin

Pozicija: TOP

Username: Quinncidence

Biografija:
Markus je rođen 11 marta 1998 godine u Švedskoj. U Crvenu zvezdu dolazi u sezoni 4 Esports  Balkan Lige i u svojoj debitantskoj sezoni dolazi i do velikog finala. Markus najviše voli da igra tenkove na topu a omiljeni šampioni su mu Sion i Jax.


Aleksa Stanković

Pozicija: JUNGLE

Username: Double AiM

Biografija:
Aleksa Stanković je rođen 29. maja 1996 godine. Jedan od naših najpoznatijih i najboljih  League of Legends igrača. U bogatoj internacionalnog karijeri nastupao je za timove kao što su Na'Vi i Vaevictis eSports. Po povratku u Srbiju Aleksa potpisuje za ekipu Asus Rog Elite i upravo protiv tima Crvene zvezde u sezoni 3 osvaja EBL, pobedom u velikom finalu. Nakon toga vodi Asus do polufinala EU Mastersa što je ujedno i najveći uspeh nekog tima sa Balkana na internacionalnoj sceni.


Mate Torok

Pozicija: MID

Username: Meight

Biografija:
Mate je rođen 12. januara 2000 godine u Mađarskoj i jedan je od najboljih EBL igrača od njenog osnivanja. Na kraju sezone 4 Mate osvaja MVP titulu regularnog dela sezone. Ima veliki "champion pool" ali najpoznatiji je po svojim igrama na Vladimiru, Rajzu i Kasio.


Miljan Mandić

Pozicija: ADC

Username: Pl0X

Biografija:
Od 2010 igra League of legends prvo na poziciji mid lane a zatim se prebacuje na ad carry poziciju. 2016 počinje da sa kompetitivnim igranjem u ekipi X25 eSports a 2018 prelazi u Crvenu Zvezdu eSports. Najviše voli da igra Ezreala i Kalistu.


Artur Ermolaev

Pozicija: SUPPORT

Username: Skash

Biografija:
Jedan od najiskusnijih igrača u EBL-u, Artir je igrao za neke od najboljih Ruskih timova a zanimljivo je da mu je jedan od saigrača bio i naš jungler Double AiM. Najpoznatiji timovi za koje je igrao su Vega Squadron i Na'Vi.